PROFIL

Om os

KLEINSMEDEN Rønnede A/S blev startet af smedemester Henrik Rasmussen d. 1. april 1986 på Industrivej 8 i Rønnede og flyttede pr. 1. april 1990 til nuværende adresse på Industrivej 35.

I foråret 1998 blev ny tilbygning på samme adresse taget i brug, således at vi i dag råder over et produktionsareal på ca. 750 m2 og kontor-/ og mandskabsfaciliteter på ca. 150 m2.

KLEINSMEDEN Rønnede A/S består i dag udover indehaver, Henrik Rasmussen – der bl.a. varetager salg/indkøb/tilbudskalkulation – af 1 værkfører, 10-15 smedesvende, 1-2 smedelærlinge og 1 administrativ medarbejder.

Arbejdstegninger samt evt. beregninger udføres af eksterne leverandører.

Udover industrihal / værksted forefindes komplet maskinpark og værktøjer samt varevogne/lastvogne i nødvendigt omfang for udførelse af professionelle løsninger af alle former for smede- og montagearbejder samt stålkonstruktioner og serviceopgaver. Firmaets administration er naturligvis helt up to date og styres via tidssvarende IT-systemer.

Vi påtager os alle former for bygningsstålopgaver og har eget kvalitetssikringssystem, der kan tilpasses den enkelte opgave, vi er ligeledes godkendt til udførelse af CE mærket Bygningsstål iht. EN 1090 i udførelsesklasserne EXC1, EXC2 og EXC3 – deklarationsmetode 1, 2. 3a og 3b.

Vore smede-medarbejdere har alle aflagt nødvendige svejseprøver iht. EN 1090 og er derfor godkendte for opsvejsning af de fleste bygningsstålopgaver. Vi foretager selv prøvning samt visuel kontrol af udførte svejsninger og dersom det ønskes eller kræves, udføres ekstern prøvning af f.eks. NSK / Nordisk Svejsekontrol.

Vi har gennem 20 år opbygget et solidt og velfungerende netværk til stål- og underleverandører, som sikrer et pålideligt produktions og leveringsforløb fra ordremodtagelse til slutlevering eller montering. Incl. de relaterede jobs – f.eks. maling og galvanisering – som vi ikke selv kan udføre på eget værksted.

For referencer vedrørende tidligere udførte opgaver henvises til Galleri i menuen.